Descargar Els Camins de la Llum en PDF de Coia Valls

Descargar Els Camins de la Llum en PDF de Coia Valls año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Els Camins de la Llum
 • Autor del libroCoia Valls
 • Fecha de publicación: 7/11/2018
 • EditorialROSA DELS VENTS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNarrativa histórica
 • ISBN: 9788416930845
 • Valoración del libro: 4.89 de un máximo de 5
 • Votos: 71
 • Autor(a) de la reseña: Lorena Chico
 • Valorado con una puntuación de 4.32 de un máximo de 5
 • Fecha: 7/9/2018
 • Páginas del PDF: 408
 • Incluye un resumen PDF de 44 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: L'obra més ambiciosa de Coia Valls. Aquesta és la historia d'una revolució, protagonitzada per un nen, portada a terme des de l'anonimat, sense més armes que un punxó. El petit d'una família de basters, els Braille, té un accident que li farà perdre la vista gradualment. La tenacitat dels qui l'envolten, i la seva pròpia, aconsegueixen teixir un camí d'aventura i descobertes que anirà molt més enllà del que ens atreviríem a somiar. La vida d'en Louis Braille, un recorregut que ens parla de llums i d'ombres, de llibertat i d'opressió, de salut i de malaltia, de com l'enginy pot superar la manca de recursos, i que transcorre en paral·lel a la convulsa França de la primera meitat del segle XIX, en un temps de revoltes i esperances. Coupvray, Paris, Limoges i Vichy són els escenaris que acullen la lluita d'un home de procedència humil que va descobrir la clau amb què els cecs trencarien les seves cadenes, mentre maldava per trobar l'essència de la felicitat. La commovedora història del creador del sistema Braille, una impressionant novel·la de superació que recordaLas cenizas de Ángela. Una gran saga familiar que ens trasllada aOliver Twist de Dickens.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - WORD - TXT - TCR - PDF - DOC - DjVu - JPEG. Compresión disponible CBR - CBZ - XZ - ZIP - RAR
 • Servidores habilitados: Mediafire - ADrive - BitShare - MyUpload - 4Shared - Hotfile
Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del año 2018

Otros libros del género o colección Narrativa histórica