Descargar El Museu de l Amor Modern en PDF de Heather Rose

Descargar El Museu de l Amor Modern en PDF de Heather Rose año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Museu de l Amor Modern
 • Autor del libroHeather Rose
 • Fecha de publicación: 9/4/2018
 • EditorialLES HORES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónRomántica y erótica
 • ISBN: 9788494677595
 • Valoración del libro: 4.78 de un máximo de 5
 • Votos: 159
 • Autor(a) de la reseña: Efigenia Nahuiyo
 • Valorado con una puntuación de 4.17 de un máximo de 5
 • Fecha: 18/9/2018
 • Páginas del PDF: 300
 • Incluye un resumen PDF de 34 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: El compositor Arky Levin ha arribat a un carreró creatiu sense sortida. La separació inesperada de la seva dona pot deixar-li l’espai que necessita per compondre bandes sonores de pel·lícules. Tot i així, no aconsegueix trobar la tranquil·litat mental que li cal per crear, se sent culpable i inquiet. En aquest estat, gairebé per atzar, trobarà una exposició d’art que li transformarà la vida. Partint d’una performance d’art real que va tenir lloc el 2010, la instal·lació que descobreix l’Arky Levin és inexplicablement potent. Els visitants del Museu d’Art Modern de Nova York s’asseuen davant de l’artista Marina Abramović, durant un període de temps curt o llarg —ells ho decideixen—, i encara que alguns s’hi mostren escèptics, gairebé tots en surten impactats. L’Arky hi tornarà dia rere dia i a mesura que la performance es desenvolupa, durant setanta-cinc dies, també ell es transformarà. Interactuant amb altres persones a l’exposició, lentament comença a comprendre el que pot faltar en la seva vida i què ha de fer per canviar-la. Un llibre sobre l’art, però també sobre l’èxit i el fracàs, la mort i la felicitat. Ara bé, sobretot, és un relat sobre l’amor, les seves limitacions i la seva transcendència. Una novel·la sobre el que significa connectar i estar present en el món modern.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - WORD - EPUB - PML - TXT - HTM - DOC - AZW. Compresión disponible ZIP - ALZ - RAR - DEB
 • Servidores habilitados: BitShare - FreakShare - FileHosting - Torrent - RARBG - Hotfile - Google Drive - MEGA - Demonoid
Votar:

Otros libros del género o colección Romántica y erótica

Otros libros del año 2018