Descargar Rosa Pionera, Enginyera en PDF de Andrea Beaty

Descargar Rosa Pionera, Enginyera en PDF de Andrea Beaty año 2018

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Rosa Pionera, Enginyera
 • Autor del libroAndrea Beaty
 • Fecha de publicación: 27/1/2018
 • EditorialBEASCOA
 • IdiomaEspañol
 • Género o ColecciónInfantil
 • ISBN: 9788448850975
 • Valoración del libro: 4.38 de un máximo de 5
 • Votos: 395
 • Autor(a) de la reseña: Seberiana Asero
 • Valorado con una puntuación de 4.4 de un máximo de 5
 • Fecha: 16/7/2018
 • Páginas del PDF: 48
 • Incluye un resumen PDF de 5 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: La Rosa Pionera, enginyeraés el tercer llibre d'una col·lecció d'àlbums il·lustrats que es centren en la tendència «S.T.E.M» per a nens i nenes; temes relacionats amb la ciència, la tecnologia, les enginyeries i les matemàtiques. Una col·lecció que celebra la creativitat, la perseverança i la curiositat científica. La Rosa Pionera somniava que seria una gran enginyera... Tota sola a les golfes, quan la lluna lluïa al cel, construïa els invents que havia pensat amb anhel. Ella pensava, però callava: remenava la paperera i hi buscava andròmines per a la seva passió enginyera. Amb aquestes construïa els seus invents, però ningú podia veure els seus descobriments. I així va anar creixent, fins que un bon dia de tardor va arribar la tieta Rosalia del mocador. I la Rosa va tenir al cap una idea: I si ella construís un artefacte volador per a la seva tieta? Un àlbum molt divertit que ens anima a perseverar en les nostres passions. Ressenyes: «Elogi de la creativitat i la perseverança explicat amb el text rimat, que aporta intensitat i ritme a la narració, i elogi també de la seva protagonista, la Rosie. Aquesta pensadora inquieta amaga la seva genialitat sota una capa de modèstia (bé, de fet, sota el llit) perquè no es riguin dels seus ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - TXT - EPUB - PRC - DOC - XPS - DjVu - WORD. Compresión disponible TAR.7Z - AZW - ZIP - BZ2 - RAR
 • Servidores habilitados: Uploaded - 4Shared - CloudMe - Microsoft OneDrive - Torrent
Votar:

Otros libros del autor Andrea Beaty

Otros libros del año 2018

Otros libros de la editorial BEASCOA

Otros libros en el idioma Español