Descargar Afores en PDF de Ramon Mas

Descargar Afores en PDF de Ramon Mas año 2017

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Afores
 • Autor del libroRamon Mas
 • Fecha de publicación: 18/5/2017
 • EditorialEDICIONS DE 1984
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela contemporánea
 • ISBN: 9788416987092
 • Valoración del libro: 4.02 de un máximo de 5
 • Votos: 724
 • Autor(a) de la reseña: Margos Ruiz Martín
 • Valorado con una puntuación de 4.29 de un máximo de 5
 • Fecha: 25/8/2018
 • Páginas del PDF: 144
 • Incluye un resumen PDF de 15 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: «Les morts tràgiques són un gran esdeveniment als pobles petits, s’obren totes les comportes i afloren aspectes de la gent que ni ells mateixos coneixien.» Afores és una novel·la que parla especialment de «dins», perquè a Puigsech tot passa a porta tancada. Hi ha dos mons que només connecten quan algun fet extraordinari trenca el ritme monòton de la vida i llavors la transparència és possible, tot i que només dura uns instants. Afores és la constatació que el que veiem a la superfície tan sols és l’expressió de les tensions que ens dominen des de l’interior. Mas ha sabut trobar un llenguatge concís i intrigant en uns capítols que funcionen com narracions autònomes que s’enllacen a través dels habitants de Puigsech, tots ells gelosos dels seus secrets, reticents a expressar el que senten, misteriosos en la seva manera de fer. Com misteriosa és l’aparença anodina de la vida que se’ns escola entre les mans. Ramon Mas Baucells (Vic, 1982) és un dels fundadors de la revista i l’editorial Males Herbes. Ha publicat les novel·les curtes Crònica d’un delicte menor (L’Albí, 2012) i Mentre el món explota (Males Herbes, 2014)—aquesta segona signada com a Roderic Mestres. Recentment ha vist la llum el seu poemari Òsties (AdiA Edicions, 2017). També fa lletres i canta amb els grups Matagalls i FP. Té una llicenciatura en ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: RTF - TXT - BMP - PDF - EPUB - DOC - WORD - RB. Compresión disponible AZW - RAR - AZW4 - Z - ZIP
 • Servidores habilitados: Torrent - Dropbox - Ivoox - Microsoft OneDrive - 4Shared - Google Drive - The Pirate Bay - MEGA - FileHosting - FreakShare
Votar:

Otros libros de la editorial EDICIONS DE 1984

Otros libros del año 2017

Otros libros en el idioma Catalán