Descargar No-Res en PDF de Janne Teller

Descargar No-Res en PDF de Janne Teller año 2012

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: No-Res
 • Autor del libroJanne Teller
 • Fecha de publicación: 25/5/2012
 • EditorialCOMANEGRA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela contemporánea
 • ISBN: 9788415097549
 • Valoración del libro: 4.12 de un máximo de 5
 • Votos: 240
 • Autor(a) de la reseña: Eduvige Velador
 • Valorado con una puntuación de 4.85 de un máximo de 5
 • Fecha: 14/9/2018
 • Páginas del PDF: 150
 • Incluye un resumen PDF de 12 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Premi al millor llibre 2001 del Ministeri de Cultura danès Premi LibbyLit 2008 a la millor novel·la de l’àmbit francòfonMillor llibre 2010 pel diari alemany Die ZeitPierre Anthon s’aixeca de la seva cadira a l’aula, anuncia a mestre i companys que res no importa a la vida i se’n va per no tornar-hi més. Cada dia els seus amics el trobaran enfilat a la prunera del seu jardí mentre ells emprenen el camí de l’escola. Pierre Anthon els llença les prunes de l’arbre per provocar-los, però aquestes no els faran tant de mal com les respostes que els dóna a cada argument pensat per fer-lo tornar. Desmoralitzats, els seus companys conceben un pla per intentar convèncer en Pierre Anthon, però sobretot a ells mateixos, que en la vida sí que hi ha coses que tenen importància. Amb un estil valent, directe i sense retòrica supèrflua, No-res ens aboca sense cap avís previ a una història que aviat s’intueix complicada; més encara quan els protagonistes són uns adolescents que s’hauran d’enfrontar prematurament a les grans preguntes de la vida. Quan fou inicialment publicada l’any 2000 a Dinamarca, No‐res va encendre polèmics debats per la cruesa de la història que narra i fou censurada en escoles d’Alemanya, Dinamarca i Noruega. Anys més tard ha acabat reconeguda amb premis de primer ordre i amb una crítica entusias...
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOCX - DOC - PPTX - TXT - WORD - PDF - EPUB - LIT. Compresión disponible CBR - RAR - TZO - ZIP - DMG - ALZ
 • Servidores habilitados: Hotfile - LimeTorrents - Google Drive - RARBG - BitShare - 4Shared - Uploaded - FileServe
Votar:

Otros libros del año 2012

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del autor Janne Teller