Descargar Les Ciutats Creatives en PDF de Richard Florida

Descargar Les Ciutats Creatives en PDF de Richard Florida año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Les Ciutats Creatives
 • Autor del libroRichard Florida
 • Fecha de publicación: 13/11/2009
 • EditorialPORTIC
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónEmpresa
 • ISBN: 9788498090666
 • Valoración del libro: 4.82 de un máximo de 5
 • Votos: 312
 • Autor(a) de la reseña: Rosalina Aburto
 • Valorado con una puntuación de 4.99 de un máximo de 5
 • Fecha: 27/7/2018
 • Páginas del PDF: 440
 • Incluye un resumen PDF de 47 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: En les dues darreres dècades del segle XX, les grans ciutats han deixat de ser-ho: ara són megaregions que interconnecten diferents nuclis urbans creant xarxes i dinàmiques econòmiques pròpies. Segons Richard Florida, autor de prestigi i èxit als Estats Units, la fluïdesa de relacions entre aquests centres determina la solidesa de les economies. Dit d’una altra manera: la megaregió és, ara, la unitat econòmica que funciona com a indicador de l’economia mundial, per sobre dels estats. L’autor proposa les variables que cal tenir en compte a l’hora de classificar les megaregions: d’entrada, el volum de producció i l’especialització sectorial; però també característiques de tipus social com el preu de l’habitatge, la seguretat, els amics, l’accés a la cultura i factors més intangibles com la bellesa estètica de l’indret o la personalitat de les ciutats. Tot plegat converteix l’indret on vivim en una tria crucial per trobar la felicitat, ja que hi ha megaregions indicades per a parelles heterosexuals, gais, solters i, segons l’etapa de la vida que es viu i el pressupost amb què es compta. En una classificació sense precedents, Florida situa l’eix Barcelona-Lió, ramificat fins a València i Marsella, com l’onzena megaregió mundial, just darrere de les grans megalòpolis. És l’única que supera les fronteres
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - ODT - PDF - TXT - HTM - JPEG - DOC - EPUB. Compresión disponible LHA - TAR.BZ - TZO - ZIP - ISO - RAR
 • Servidores habilitados: 4Shared - FileServe - Torlock - Mediafire - Uploaded - Microsoft OneDrive - MEGA - Amazon Drive
Votar:

Otros libros del año 2009

Otros libros de la editorial PORTIC

Otros libros del género o colección Empresa