Descargar Cap al Tard en PDF de Joan Alcover

Descargar Cap al Tard en PDF de Joan Alcover año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Cap al Tard
 • Autor del libroJoan Alcover
 • Fecha de publicación: 16/10/2009
 • Editorial[email protected] (GRUP 62)
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela contemporánea
 • ISBN: 9788492672295
 • Valoración del libro: 4.42 de un máximo de 5
 • Votos: 438
 • Autor(a) de la reseña: Paulin Moscoso
 • Valorado con una puntuación de 4.53 de un máximo de 5
 • Fecha: 13/7/2018
 • Páginas del PDF: 240
 • Incluye un resumen PDF de 20 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Cap al tard és un recull de poesies diverses que Joan Alcover donà a conèixer el 1909, amb les quals es revelà com un dels grans poetes de la literatura catalana contemporània. Aquesta edició pretén acostar els estudiants a l'expressió literària de l'autor, un poeta que defensà un art essencialment humà. Edició a cura de Maria Antònia Perelló, amb un estudi introductori, comentaris de text i guia de lectura.El poemari, de tall romàntic clapat de notes simbolistes, conté quatre eixos principals: «Cançons de la Serra», on predomina el sentiment del paisatge; «Elegies», on sublima la mort dels éssers estimats; «Endreces», on evoca alguns intel·lectuals i artistes, amics del poeta; i «Juvenils» i «Vària», que recullen poemes diversos, escrits en èpoques diferents. La poesia de Joan Alcover és una poesia viva, acostada als sentiments de l'home i del poble, que vibra esplendorosa i rutilant per l'alè d'humanitat que batega en els versos de Cap al tard, on el poeta gira la mirada enrere per reconstruir un món esbucat.Maria Antònia Perelló Femenia (Inca, 1957) ha editat la Poesia Completa (2006) de Joan Alcover, ha antologat diversos poetes mallorquins, com ara Miquel Costa i Joan Alcover; ha preparat diversos reculls d'articles de Josep Maria Llompart i és autora de la novel·la El crepuscle d'un home (2006). 
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - CSV - TXT - PRC - EPUB - WORD - DOC - RB. Compresión disponible RAR - LZMA - ZIP - ARC - ARJ - ISO - TBZ
 • Servidores habilitados: FileServe - Google Drive - The Pirate Bay - Torrent - Dropbox - MEGA - Zippyshare - Copiapop - Microsoft OneDrive - Uploaded
Votar:

Otros libros del género o colección Novela contemporánea

Otros libros del año 2009

Otros libros en el idioma Catalán