Descargar Pedra de Tartera (Edicio de Luxe) en PDF de Maria Barbal

Descargar Pedra de Tartera (Edicio de Luxe) en PDF de Maria Barbal año 2008

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Pedra de Tartera (Edicio de Luxe)
 • Autor del libroMaria Barbal
 • Fecha de publicación: 24/11/2008
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNovela contemporánea
 • ISBN: 9788466409612
 • Valoración del libro: 4.39 de un máximo de 5
 • Votos: 334
 • Autor(a) de la reseña: Melquiadez Servin
 • Valorado con una puntuación de 4.53 de un máximo de 5
 • Fecha: 7/9/2018
 • Páginas del PDF: 160
 • Incluye un resumen PDF de 19 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Ara presentem Pedra de tartera en una edició de luxe. Les magnífiques fotografies sobre el Pallars que inclou aquesta edició i que l’autora ha pensat perquè acompanyin cada capítol fan d’aquesta edició una peça única i un regal perfecte per Nadal. Columna recupera tota l’obra de Barbal. L’any passat van ser reeditades Escrivia cartes al cel i La mort de Teresa. El febrer del 2009 li tocarà el torn a Ulleres de sol. Amb Pedra de tartera Maria Barbal va debutar com a escriptora, l'any 1985. La novel•la ens explica en primera persona la vida d'una dona, Conxa, que, ja gran i lluny dels paratges que la van veure néixer i on ha passat la major part de la seva vida, refà la seva trajectòria vital en una mena de memòries que recullen, en tres parts, tres estadis vitals de la protagonista. Ambientada al Pallars, i en el període històric que va des de començaments de segle fins als anys seixanta, la vida de Conxa es veu fortament marcada pels esdeveniments històrics (l'adveniment de la República, la Guerra Civil, els primers anys del franquisme) d'una banda i, en un altre pla, per les característiques pròpies del seu entorn (la pobresa de la família, el fet de sentir-se forastera a casa dels oncles, la dependència envers els oncles, després del marit i després dels fills). La protagonista viu una situació de desarrelament en diverses etapes: l'abandó del nucli familiar per anar a viure a casa els oncles, la pèrdua del marit mort en la Guerra Civil i l'allunyament de l'entorn geogràfic (del Pallars rural a la Barcelona urbana).
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - TXT - TCR - DOCX - RTF - EPUB - DOC - PDF. Compresión disponible CPIO - 7-ZIP - RAR - ZIP - DEB - LHA
 • Servidores habilitados: Torrent - iDope - BitShare - Microsoft OneDrive - MEGA - Mediafire - WeTransfer - FreakShare
Votar:

Otros libros del autor Maria Barbal

Otros libros del año 2008

Otros libros del género o colección Novela contemporánea

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.